Lancaster Skies (2019) online subtitrat in romana HD

1
Loading...

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Lancaster Skies (2019) online subtitrat in romana HD.

Douglas, un pilot experimentat de Spitfire, trebuie să-și depășească trecutul pentru a conduce un echipaj de bombardiere Lancaster, în atacul aerian asupra Berlinului din 1944.
Furios dupa moartea fratelui său mai mic, locotenentul Douglas Miller, un as in pilotarea avioanelor Spitfire, care a supraviețuit bătăliei pentru Marea Britanie, se transferă la Bomber Command, hotărât să participe la bombardamentul asupra Germaniei. La sosirea la postul să nou, are sarcina de a înlocui un căpitan al unui echipaj experimentat al unui bombardier Lancaster, care a fost ucis în acțiune cu doar câteva zile înainte. Încercând să se conecteze cu noul său echipaj și obsedat de misiunea sa de a purta război cu orice preț, Douglas trebuie să găsească o cale de a-și câștiga încrederea și de a-și depăși demonii interiori, pentru a deveni liderul de care au nevoie atât de disperat.
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Lancaster Skies (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme onlineDetalii Film: Added 9 luni ago
Lancaster Skies (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Lancaster Skies (2019) online subtitrat in romana HD. Douglas, un pilot experimentat de Spitfire, trebuie să-și depășească trecutul pentru a conduce un echipaj de bombardiere Lancaster, în atacul aerian asupra Berlinului din 1944. Furios dupa moartea fratelui său mai mic, locotenentul Douglas […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !