Crawl (2019) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Crawl (2019) online subtitrat in romana HD.

O tânără este prinsa în capcană într-o casă inundată și trebuie să lupte împotriva aligatorilor pentru viața sa, în timp ce încearcă să-și salveze tatăl în timpul unui uragan de categoria 5.
Haley Keller, o înotătoare ambitioasa a Universității din Florida, primește un apel de la sora ei, Beth, care o informează că un uragan de categoria 5 se indreaptă spre Florida și o sfătuiește să iasă din stat. Împotriva instrucțiunilor Poliției de Stat din Florida, Haley pleaca spre casa tatalui sau Dave, fiind preocupată de siguranța lui, deoarece nu răspunde la telefon. Acolo cei doi raman captivi in casa inundata de ploaia puternica. Pe măsură ce timpul se scurge, incercand sa scape de furtuna puternica, Haley și tatăl ei descoperă că, cresterea nivelului apei este cea mai mica dintre problemele lor, caci in curand vor fi obligati sa lupte singuri contra unor crocodili feroce, pentru a-si salva vietile.
Traducere in romana – Ape ucigașe

**Reclama**This will close in 8 seconds

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

Crawl – Ape ucigașe (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 11 luni ago
Crawl (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Crawl (2019) online subtitrat in romana HD. O tânără este prinsa în capcană într-o casă inundată și trebuie să lupte împotriva aligatorilor pentru viața sa, în timp ce încearcă să-și salveze tatăl în timpul unui uragan de categoria 5. Haley Keller, o […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !