I’m Just F*cking With You (2019) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

I’m Just F*cking With You (2019) online subtitrat in romana HD.

Pe drumul spre o nuntă de familie, un bărbat și sora lui au parte de o noapte, cu glume din ce în ce mai înfricoșătoare, în timpul unei șederi într-un motel izolat.
Larry (Keir O’Donnell), un bărbat nevrotic, extrem de germofob, este forțat să meargă la o nuntă în L.A., la care nu vrea să participe. El se opreste la un motel, pentru a-și aștepta sora (Jessica McNamee), unde se întâlnește cu Chester (Hayes MacArthur), un maniac mereu zâmbitor.
Lucrurile iau o alta intorsatura, în special după ce sora lui Larry, Rachel soseste și nebunia lui Chester, crește din ce în ce mai bizar și periculos, desi pare a fi un tip destul de plăcut. Dar aspectul poate fi inselator si, mai mult, protagonistii nostri trebuie sa decida ce este real si ce este o gluma si ce consecinte pot sa aiba actiunile lui Chester!
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

I’m Just F*cking With You (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
I’m Just F*cking With You (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! I’m Just F*cking With You (2019) online subtitrat in romana HD. Pe drumul spre o nuntă de familie, un bărbat și sora lui au parte de o noapte, cu glume din ce în ce mai înfricoșătoare, în timpul unei șederi într-un […]

Categorii:: Comedie, Horror

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !