Street Dreams – Los Angeles (2018) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Street Dreams – Los Angeles (2018) online subtitrat in romana HD.

Elijah Wilkins est un polițist sub acoperire de pe străzile din Los Angeles. El trebuie să depășească opoziția pentru a-și indeplini visul de a deveni agent de contrainformații în FBI.
După un eveniment traumatic care ia viața unui prieten din copilărie al sau, Elijah se întâlnește cu un agent FBI care îl pune pe calea cea bună. El promite să răzbune indirect moartea prietenului său, devenind un polițist sub acoperire pentru LAPD, sperând să se deplaseze în divizia de contrainformații a FBI. Când se implică într-un caz de terorism intern, Elijah vede acest caz drept o oportunitate perfectă care ar putea să-l introducă în FBI, dar nu fără a risca totul.
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

Street Dreams – Los Angeles (2018) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 11 luni ago
Street Dreams – Los Angeles (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Street Dreams – Los Angeles (2018) online subtitrat in romana HD. Elijah Wilkins est un polițist sub acoperire de pe străzile din Los Angeles. El trebuie să depășească opoziția pentru a-și indeplini visul de a deveni agent de contrainformații în FBI. După […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !