The Happytime Murders (2018) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Happytime Murders (2018) online subtitrat in romana HD.

Când vedetele unei emisiuni de televiziune pentru copii, de la începutul anilor 90, încep să fie ucise una câte una, un detectiv – marionetă se ocupă de caz.
„The Happytime Murders” este o comedie dementă care aduce împreună oamenii și păpușile. Într-o lume în care marionetele coexistă cu oamenii, dar sunt tratate ca cetățeni de clasa a doua, Phil Phillips a fost primul polițist al marionetelor de la Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD) înainte de a fi concediat. Acum el face parte dintr-o echipa de doi detectivi neobișnuiți cu un secret comun, el si o femeie (Melissa McCarthy), cu care trebuie să lucreze pentru a rezolva cazul crimelor brutale, în care victime sunt mascotele celebrului show TV.
Traducere in romana – Cine trage sforile

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Happytime Murders (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
The Happytime Murders (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Happytime Murders (2018) online subtitrat in romana HD. Când vedetele unei emisiuni de televiziune pentru copii, de la începutul anilor 90, încep să fie ucise una câte una, un detectiv – marionetă se ocupă de caz. „The Happytime Murders” este […]

Categorii:: Mister

Etichete ::

Acorda o nota filmului !