The Kingdom (2007) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

The Kingdom (2007) online subtitrat in romana HD.

O echipa de agenti guvernamentali americani desfasoara o ancheta, pentru a descoperi dedesbuturile unui atentat pus la cale impotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu.
Membrii unei echipe FBI de top trebuie sa intre in actiune pentru a depista un criminal singeros inainte de a lovi din nou. Intr-unul din cele mai sangeroase atacuri din regiunea Orientului Mijlociu, atacatori sinucigasi au macelarit 100 (avand in vizor alti 200) de angajati ai companiilor petroliere din Riyadh, Arabia Saudita. Agentul special Ronald Fleury si echipa sa de soc – cei trei membri au functii de „atacant”, criminalist si psiholog criminalist – fac o calatorie de lucru de 5 zile in Arabia Saudita, pentru a descoperi diabolica minte din spatele bombelor detonate.
Traducere in romana – Regatul

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Kingdom (2007) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
The Kingdom (2007) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! The Kingdom (2007) online subtitrat in romana HD. O echipa de agenti guvernamentali americani desfasoara o ancheta, pentru a descoperi dedesbuturile unui atentat pus la cale impotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu. Membrii unei echipe FBI de top trebuie sa intre […]

Categorii:: Actiune, Drama, Thriller

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !