American Renegades (2018) online subtitrat in romana HD

0
Loading...

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

American Renegades (2018) online subtitrat in romana HD.

In filmul de acţiune American Renegades, o echipă de militari NAVY SEAL versați, trebuie să recupereze un tezaur de arta si aur, (care a fost furat de catre nazisti in cel de-al doilea razboi mondial), de pe fundul unui lac aflat în mijlocul Bosniei și de sub nasul inamicului, trupele paramilitare ale sârbilor bosniaci.
Premisa contravine modului în care un militar este instruit să acţioneze, mai ales că provocarea – de a recupera tezaurul de pe fundul lacului – ar putea fi chiar o cursă întinsă de mafia locală. Dar într-o întoarcere fatală a evenimentelor, ei sunt descoperiti de inamic și au doar 10 ore pentru a-și îndeplini misiunea, pentru a recupera comoara, în valoare de sute de milioane de dolari și a o reda proprietarilor de drept.
Traducere in romana – Renegatii

**Reclama**


This will close in 8 seconds

Sursa 3:

American Renegades online subtitrat in romana.

Sursa 4:

American Renegades online subtitrat in romana.

Sursa 5:

American Renegades online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme onlineDetalii Film: Added 11 luni ago
American Renegades (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! American Renegades (2018) online subtitrat in romana HD. In filmul de acţiune American Renegades, o echipă de militari NAVY SEAL versați, trebuie să recupereze un tezaur de arta si aur, (care a fost furat de catre nazisti in cel de-al doilea […]

Categorii:: Actiune, Aventura, Crima, Razboi

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !