The Russian Bride (2019) online subtitrat in romana HD

0
Loading...

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Russian Bride (2019) online subtitrat in romana HD.

O femeie din Rusia călătorește în America cu fiica sa de 11 ani, cu intenția de a se căsători cu un miliardar excentric, cu speranța intr-o viață mai bună, pentru ea si fiica sa. Acesta se dovedește a fi un psihopat care le transforma viețile într-un adevarat iad.
Nina este o mama singura care nu are niciun fel de noroc in dragoste si fiind disperata sa scape din aceasta situatie, se inscrie pe un site de dating online. Aceasta capteaza atentia miliardarului Karl, care le invita pe Nina si pe fiica ei, Dasha la conacul său. Ajungând la complexul său luxos în miez de iarnă și la mare distanta de civilizație, cele doua sunt fermecate de omul exclusiv. Cu toate acestea, la scurt timp după nuntă, lucrurile încep să se schimbe, iar promisiunea unei vieți de basm se termină odată cu aflarea planurilor sinistre ale baronului. Lucrurile se agravează rapid, iar Nina se află în postura de a lupta pentru viața ei și a Dashei.
Traducere in romana –

**Reclama**


This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Russian Bride (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme onlineDetalii Film: Added 10 luni ago
The Russian Bride (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Russian Bride (2019) online subtitrat in romana HD. O femeie din Rusia călătorește în America cu fiica sa de 11 ani, cu intenția de a se căsători cu un miliardar excentric, cu speranța intr-o viață mai bună, pentru ea si […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !