Chernovik (2018) online subtitrat in romana HD

0
Loading...

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Chernovik (2018) online subtitrat in romana HD.

Unui designer de jocuri video ii este stearsa identitatea și este recrutat de o forță misterioasă de a fi gatekeeper al unui portal multidimensional.
Kirill este un designer talentat de jocuri pe calculator. Într-o zi, el este complet șters din amintirea tuturor celor pe care îi cunoștea și îi iubeau. Kirill află că el este ales pentru o misiune importantă și misterioasă. Scopul său este de a deveni un ofițer vamal între lumi paralele,care există cu zecile în univers. Kirill învață să deschidă portalurile într-o varietate de lumi paralele care reprezintă versiuni alternative ale Moscovei: o Rusia imperială steampunk, o lume a stațiunii tropicale post-apocaliptice, o lume Gulag distopică și o lume utopică extrem de avansată.
Traducere in engleza – A Rough Draft

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Chernovik – A Rough Draft (2018) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme onlineDetalii Film: Added 8 luni ago
Chernovik (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Chernovik (2018) online subtitrat in romana HD. Unui designer de jocuri video ii este stearsa identitatea și este recrutat de o forță misterioasă de a fi gatekeeper al unui portal multidimensional. Kirill este un designer talentat de jocuri pe calculator. Într-o zi, […]

Categorii:: Fantezie

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !