A.I. Rising (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

A.I. Rising (2018) online subtitrat in romana HD.

Anul 2048. Cosmonautul Milutin, care lucrează pentru Corporația Ederlesi, este trimis într-o expediție către Alpha Centauri, in compania unui android, cu infatisare feminina pe nume Nimani. În timpul acestei lungi călătorii, el se îndrăgostește de acest robot, care este programat să pară o femeie reală.
În viitorul nu prea îndepărtat, Corporația Ederlezi își asumă o misiune spațială în sistemul Alpha Centauri. Compania îl alege pe Milutin, un cosmonaut antrenat în Uniunea Sovietică recent reformată, dar îi cere ca el s-o accepte pe Nimani, un android proiectat să răspundă dorințelor cosmonautului și să-i monitorizeze performanța pe navă. Pentru a-și menține obiectivele misiunii, Nimani încearcă să se împrietenească cu Milutin și își exprimă înțelegerea cu privire la scopul lui Milutin de a crea o viață nouă și de a o face mai umană. Androidul hotărăște că trebuie să se auto-distrugă pentru a salva starea mentală a lui Milutin. El este devastat, dar i se spune că o poate salva prin încărcarea bateriei interne, care necesită expunerea în spațiul exterior, ceea ce poate duce la posibile otrăviri prin radiații. Milutin reușește să încarce bateria și s-o reactiveze cu succes pe Nimani, dar ce efecte vor avea radiațiile asupra lui ?
Traducere in romana –

sursa 3:

A.I. Rising (2018) subtitrat in romana.

sursa 4:

A.I. Rising (2018) subtitrat in romana.

sursa 5:

A.I. Rising (2018) subtitrat in romana.

A.I. Rising (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
A.I. Rising (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! A.I. Rising (2018) online subtitrat in romana HD. Anul 2048. Cosmonautul Milutin, care lucrează pentru Corporația Ederlesi, este trimis într-o expediție către Alpha Centauri, in compania unui android, cu infatisare feminina pe nume Nimani. În timpul acestei lungi călătorii, el se […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.