A Rough Draft (2018) Online Subtitrat in Romana
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

A Rough Draft (2018) Online Subtitrat in Romana.

Unui designer de jocuri video ii este stearsa identitatea și este recrutat de o forță misterioasă de a fi gatekeeper al unui portal multidimensional.
Kirill este un designer talentat de jocuri pe calculator. Într-o zi, el este complet șters din amintirea tuturor celor pe care îi cunoștea și îi iubeau. Kirill află că el este ales pentru o misiune importantă și misterioasă. Scopul său este de a deveni un ofițer vamal între lumi paralele,care există cu zecile în univers. Kirill învață să deschidă portalurile într-o varietate de lumi paralele care reprezintă versiuni alternative ale Moscovei: o Rusia imperială steampunk, o lume a stațiunii tropicale post-apocaliptice, o lume Gulag distopică și o lume utopică extrem de avansată.
Traducere in romana – Prima versiune
A Rough Draft – Prima versiune (2018) Online Subtitrat in Romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 4 ani ago
A Rough Draft (2018) Online Subtitrat in Romana

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! A Rough Draft (2018) Online Subtitrat in Romana. Unui designer de jocuri video ii este stearsa identitatea și este recrutat de o forță misterioasă de a fi gatekeeper al unui portal multidimensional. Kirill este un designer talentat de jocuri pe calculator. Într-o […]

Categorii:: Fantezie, Filme 2018

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.