After (2019) online subtitrat in romana HD
17

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

After (2019) online subtitrat in romana HD.

Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, „După ce te-am întâlnit” cei doi intrând într-o relație.
„After” spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat, care, inițial, incepe cu o oarecare ostilitate , dar care apoi se transformă într-o poveste de dragoste furtunoasă.
Tessa(Josephine Langford) este o fată de optsprezece ani, care are note excelente, a fost angajată la Noah timp de doi ani și are mania să aibă întotdeauna totul sub control. Când este pe cale să se mute la facultate, planurile ei perfecte sunt provocate de întâlnirea cu Hardin(Hero Fiennes-Tiffin), un băiat englez de douăzeci de ani care se revoltă împotriva lumii. Inițial relația dintre cei doi, care la inceput nu prevestea nimic , se transformă într-o poveste de dragoste, care va testa viețile ambilor. Hardin o convinge pe fată să meargă să locuiască împreună cu el într-un apartament si totul mergea bine intre ei, până când Tessa descoperă un secret teribil despre noul sau iubit.
Traducere in romana – După ce ne-am întâlnit

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:


After – După ce ne-am întâlnit (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
After (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! After (2019) online subtitrat in romana HD. Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, „După ce te-am întâlnit” cei doi intrând într-o relație. „After” spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat, care, inițial, incepe cu o oarecare […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.