Alien Warfare (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Alien Warfare (2019) online subtitrat in romana HD.

O echipă Navy Seals, cerceteaza un avanpost științific misterios, pentru a lupta împotriva unei echipe de soldați străini formidabili.
O echipă din cadrul Forțelor Speciale are sarcina de a duce la bun sfârșit o misiune secretă care implică o serie de entități extraterestre. Mike, Chris, Jonesy și Thorpe sunt acuzați de guvernul Statelor Unite ale Americii că nu au declarat cele descoperite și că au lucrat într-un loc izolat. Multi oameni de știință au dispărut fără urmă din această zonă. Dar, în momentul în care aceștia își încep misiunea, o formă de viață necunoscută lor îi așteaptă. Cei patru vor trebui să dea dovadă de curaj dacă vor să ducă această misiune la bun sfârșit și să evite o catastrofă.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Alien Warfare (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Alien Warfare (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Alien Warfare (2019) online subtitrat in romana HD. O echipă Navy Seals, cerceteaza un avanpost științific misterios, pentru a lupta împotriva unei echipe de soldați străini formidabili. O echipă din cadrul Forțelor Speciale are sarcina de a duce la bun sfârșit […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !