Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD
0

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD
In secolul XXVI, pământul a fost pustiit de un război major si umanitatea trebuie să supraviețuiască intr-o lume dominata de prezența obsedantă a unui minunat oraș plutitor. Tehnologia a avansat mai mult decât oricând si cyborgii sunt peste tot.
Battle Angel este povestea plină de acțiune despre călătoria unei tinere fete cyborg, pentru a descoperi adevărul despre cine este și despre lupta ei pentru a schimba lumea in care traieste.
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este într-o lume viitoare pe care ea nu o recunoaște, este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic sufletist care își dă seama că undeva în această carcasa de cyborg abandonată este inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În încercarea de a-și recăpăta memoria, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares, in timp ce Alita învață să-și controleze noua viață, Ido încearcă să o protejeze de istoria ei misterioasă, iar noul ei prieten Hugo (Keean Johnson), se oferă în schimb sa o ajute să-și declanșeze amintirile. Alita descoperă un indiciu pentru trecutul ei – realizează că are o cunoaștere instinctivă a misterioasei tehnici de arte marțiale Panzer Kunst si ca cei de la putere nu se vor opri de la nimic pentru a o controla, si ca ar putea fi cheia pentru a-și salva prietenii, familia și lumea pe care a iubit-o.

Alita: Battle Angel online subtitrat in romana

sursa 1: videomega.co

sursa 2: gounlimited.to

sursa 3: jetload.net

Detalii Film: Added 3 ani ago
Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD In secolul XXVI, pământul a fost pustiit de un război major si umanitatea trebuie să supraviețuiască intr-o lume dominata de prezența obsedantă a unui minunat oraș plutitor. Tehnologia a avansat mai mult decât oricând si cyborgii sunt peste tot. Battle Angel este povestea plină de acțiune […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.