Ascharyachakit! (2018) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Ascharyachakit! (2018) online subtitrat in romana HD.

O dramă îndrăzneață, care dezvăluie adevăruri urâte din Mumbai, in care dorința și lăcomia interconectează viețile mai multor persoane: a unei vedete de la Bollywood si șoferul său, o prostituată și proxenetul ei într-o poveste de dragoste improbabilă.
Un uperstar Bollywood angajează o prostituată pentru o noapte de pasiune. Această noapte schimbă soarta a cinci caractere pentru totdeauna. Prostituata il place pe șoferul actorului, în timp ce ea se luptă să se elibereze de ghearele proxenului sociopat. Între timp, actorul este șantajat pentru greșelile sale din trecut și încearcă să-și păstreze reputația intactă prin orice mijloace necesare. Aceste două evenimente se ciocnesc cu o violentă iesita din comun, în care nu toată lumea va supraviețui.

**Reclama**This will close in 8 seconds

Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Ascharyachakit! (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
Ascharyachakit! (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Ascharyachakit! (2018) online subtitrat in romana HD. O dramă îndrăzneață, care dezvăluie adevăruri urâte din Mumbai, in care dorința și lăcomia interconectează viețile mai multor persoane: a unei vedete de la Bollywood si șoferul său, o prostituată și proxenetul ei într-o poveste […]

Categorii:: Drama, Romantic

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !