Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) online subtitrat in romana HD.

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul din Metropolis.
Lumea are nevoie mai mult decât oricând de un super erou care să reprezinte speranţa în mai bine, iar Superman este dispus să îşi asume rolul de înger păzitor. Astfel, în urma mai multor evenimente, lumea începe să-l considere un zeu, conferindu-i o influenţă incontestabilă. Conştient că acesta deţine puterea de a distruge întreaga lume şi ştiind că puterea corupe mai mult decât orice, formidabilul justiţiar şi apărător al Gotham-ului începe să fie preocupat de faptul că acţiunile salvatorului adorat din Metropolis vor rămâne nesupravegheate. Între cei doi izbucneşte un adevărat război, iar lumea nu se poate hotărî care este tipul de erou de care are cea mai mare nevoie. Însă tocmai când rivalitatea dintre Batman şi Superman este pe cale să atingă apogeul, o nouă ameninţare se abate asupra omenirii, punând-o într-o primejdie fără precedent.
Traducere in romana – Batman vs. Superman: Zorii dreptatii

sursa 3:

Batman V Superman: Dawn of Justice online subtitrat in romana.

sursa 4:

Batman V Superman: Dawn of Justice online subtitrat in romana.

sursa 5:

Batman V Superman: Dawn of Justice online subtitrat in romana.

Batman V Superman: Dawn of Justice – Batman vs. Superman: Zorii dreptatii (2016) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) online subtitrat in romana HD. Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul din Metropolis. Lumea are nevoie mai mult decât oricând […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.