Berserk (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Berserk (2019) online subtitrat in romana HD.

Trei personaje isi dau seama că niciunul dintre ei nu a simțit vreodată frică adevărată, așa că în decursul unei singure nopți, ei au început să se păcălească unul pe celălalt ca să o simtă.
Raffy Rivers este o vedetă, care are nevoie de o renaștere a carierei. Prietenul său scriitor, Evan, nu a gustat niciodată succesul. Ambii cred că scenariul lor, pentru un film cu zombie, va furniza descoperirea pe care o au cu atât mai mult cu disperare – numai dacă ei ar putea termina lucrul ăla. Când Evan își dă seama că nici unul nu a simțit frica adevărată, incep sa faca glume, unul pe seama altuia, ca să simtă asta. Evenimentele devin grave cand o glumă merge prost și un vizitator surpriză este ucis. În frenezia ce i-a cuprins, prietenii trebuie să-și păstreze luciditatea, în timp ce hotărăsc cum să ascundă cel mai bine corpul. Acest lucru este făcut infinit mai dificil de droguri halucinante, de o fostă prietena, de un polițist aglomerat și de o haita de coioți flămânzi.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Berserk (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Berserk (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Berserk (2019) online subtitrat in romana HD. Trei personaje isi dau seama că niciunul dintre ei nu a simțit vreodată frică adevărată, așa că în decursul unei singure nopți, ei au început să se păcălească unul pe celălalt ca să o […]

Categorii:: Fantezie, Thriller

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !