Beyond the Sky (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Beyond the Sky (2018) online subtitrat in romana HD.

In timp ce filmeaza un documentar penntru a expune minciuna despra rapirile extraterestrilor, un cameraman si echipajul sau se intalnesc cu o tanara care ii ajuta sa descopere un adevar deranjant.
Chris Norton a auzit despre faptul că extraterestrii răpesc oameni, darel crede că nu sunt reali. Pentru a respinge fenomenul răpirii extraterestre o dată pentru totdeauna, el participă la o convenție OZN pentru a întâlni presupușii răpiți și a dezvălui adevărul din spatele experimentelor facute pe ei. Numai ca, atunci când o întâlnește pe Emily, care susține că a fost răpită la fiecare șapte ani de ziua ei de naștere, Chris își dă seama că ar putea fi mai mult adevar in aceste afirmații. In ziua cand Emily implineste 28 de ani, Chris o ajută să descopere adevărul în timp ce se confruntă cu realitatea că nu suntem singuri.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Beyond the Sky (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Beyond the Sky (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Beyond the Sky (2018) online subtitrat in romana HD. In timp ce filmeaza un documentar penntru a expune minciuna despra rapirile extraterestrilor, un cameraman si echipajul sau se intalnesc cu o tanara care ii ajuta sa descopere un adevar deranjant. Chris […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.