Blood Craft (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Blood Craft (2019) online subtitrat in romana HD.

Două surori care au suferit abuz în calitate de copii din partea tatălui lor sadic decid, după moartea sa, să folosească vrăjitoria si să-l readucă înapoi, pentru a se răzbuna.
Cand Grace, o femeie nefericita ca adult, se intoarce în casa ei din copilarie din cauza recentului deces al tatălui ei, Minister Hall, este întâmpinată de sora ei mai tânără, Serena,o altă tânără tristă și furioasă. Ambele fete au fost abuzate in mod oribil de tatăl lor in copilarie și, prin urmare, au dus rușinea cu ele pana la maturitate. Atât Grace, cât și Serena au pierdut legătura între ele de-a lungul anilor, datorită minciunilor tatălui lor, dar acum este timpul pentru răzbunarea finală.
Surorile își amintesc cum le proteja mama lor, în timp ce era încă în viață si ca le-au invatat cateva vrăjitorii și sunt gata să se foloseasca de acestea, pentru a-l învia pe tatăl lor si a-l pedepsi prin tortură violentă și brutală, pentru tot ceea ce le-a facut in copilarie.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Blood Craft (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Blood Craft (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Blood Craft (2019) online subtitrat in romana HD. Două surori care au suferit abuz în calitate de copii din partea tatălui lor sadic decid, după moartea sa, să folosească vrăjitoria si să-l readucă înapoi, pentru a se răzbuna. Cand Grace, o […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !