Breakthrough (2019) online subtitrat in romana HD
1

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Breakthrough (2019) online subtitrat in romana HD.

Când fiul ei de 14 ani se îneacă într-un lac, o mamă credincioasă se roagă să se întoarcă din pragul morții și să fie vindecat.
Actiunea filmului, se bazează pe o poveste adevărata a unei mamei iubitoare si care nu renunta la speranta în fața unor șanse imposibile. Când fiul adoptat, John, care avea 14 ani, cade într-un lac înghețat din Missouri, timp de aproape o oră a fost declarat mort, pana cand pulsul i-a revenit, ca urmre a rugamintilor mamei sale Joyce, insa medicii nu ii dau sanse de revenire. Credința și dragostea ei constantă, care îi inspiră pe cei din jurul ei, să continue să se roage pentru redresarea lui Johnn, pot crea un munte de speranță și uneori chiar un miracol. Iar atunci cand are loc miracolul, bucuria tuturor este fara margini.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Breakthrough (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Breakthrough (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Breakthrough (2019) online subtitrat in romana HD. Când fiul ei de 14 ani se îneacă într-un lac, o mamă credincioasă se roagă să se întoarcă din pragul morții și să fie vindecat. Actiunea filmului, se bazează pe o poveste adevărata a unei […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.