Capharnaüm (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Capharnaüm (2018) online subtitrat in romana HD.

Filmat în haoticele cartiere din Liban, Caparnaüm prezintă povestea inspirațională a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare. Născut într-o mizerie urbana și o viață grea pe străzile din Beirut, Zain trebuie sa execute o sentință de cinci ani, pentru că a înjunghiat pe omul care a luat-o de la parintii sai, pe sora sa Sahar, de 11 ani si a lasat-o insarcinata, ceea ce i-a provocat moartea.
Protagonistul debutant Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără vreun fel de experiență actoricească, joacă rolul acestui băiat libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas. Zain își va da părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume. Zain Al Rafeea, star-ul de 12 ani din Capharnaüm, a lucrat drept curier în Beirut până în 2017 – când a învățat să-și scrie numele.
Traducere in romana – Capernaum-Haos și speranță

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Capharnaüm – Capernaum-Haos și speranță (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Capharnaüm (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Capharnaüm (2018) online subtitrat in romana HD. Filmat în haoticele cartiere din Liban, Caparnaüm prezintă povestea inspirațională a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare. Născut într-o mizerie urbana și o viață grea pe străzile din Beirut, Zain […]

Categorii:: Drama

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.