Captain Black (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Captain Black (2019) online subtitrat in romana HD.

Un manager de restaurant mediu își asumă identitatea unui super-erou de benzi desenate, apoi se află într-o relație care poate nu ar fi trebuit să se întâmple.
Mike, a cărui viață este răsturnată cu susul in jos, descoperă o geantă misterioasă lăsată în urmă de unul dintre angajații săi. În interior sunt mai multe cărți de benzi desenate, inclusiv una despre un supererou, Captain Black, care îi surprinde total imaginația. El este rapit în special de frumusetea frumoasei eroine pe nume Kitt Vixen, care îl seduce și îi oferă o noapte de neuitat, la o petrecere de Halloween. Dar cand el descoperă că nu este femeia despre care credea că este, pune la îndoială fiecare aspect al vieții sale. Nici măcar cel mai bun prieten și cel mai apropiat confident al său, Kris, nu îl poate ajuta acum. Abia când își amintește ce i-a inspirat căpitanul Negru în el, își dă seama că are puterea în sine să reziste provocărilor vieții și să fie propriul său aliat.
Traducere in romana –

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

Captain Black (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Captain Black (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Captain Black (2019) online subtitrat in romana HD. Un manager de restaurant mediu își asumă identitatea unui super-erou de benzi desenate, apoi se află într-o relație care poate nu ar fi trebuit să se întâmple. Mike, a cărui viață este răsturnată cu […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !