Carga (2018) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Carga (2018) online subtitrat in romana HD.

Un camion, un drum și un destin imprevizibil, toate intersectându-se într-o rețea de trafic de persoane. Prinsa in aceasta capcana, Viktoriya are doar o singură șansă: să lupte pentru a supraviețui.
În epoca post-sovietică, atât Europa de Est, cât și restul Europei trec printr-o perioadă dificilă. Fiecare încearcă să le ofere familiilor lor ceea ce este mai bine. Antonio (Vitor Norte) este un om de familie care lucrează ca șofer de camion. Viktoriya (Michalina Olszanska) este dintr-o familie foarte încurcată. Bunica ei moare lăsând-o complet singură. În speranța de a găsi o viață mai bună pentru ea însăși, ea îi cere lui Antonio să o ajute să traverseze granițele, astfel încât să poată căuta refugiu în altă parte. În schimb, ea se întâlnește cu un ucigaș cu sânge rece și cu un traficant uman Viktor (Dmitri Bogomolov), care o ridică în curând din zona desemnată, pentru a o transforma într-un sclav sexual.
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

Carga (2018) subtitrat in romana.

sursa 4:

Carga (2018) subtitrat in romana.

sursa 5:

Carga (2018) subtitrat in romana.

Carga (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
Carga (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Carga (2018) online subtitrat in romana HD. Un camion, un drum și un destin imprevizibil, toate intersectându-se într-o rețea de trafic de persoane. Prinsa in aceasta capcana, Viktoriya are doar o singură șansă: să lupte pentru a supraviețui. În epoca post-sovietică, […]

Categorii:: Drama

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !