Chang-gwol (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Chang-gwol (2018) online subtitrat in romana HD.

Lee Chung este un prinț al regatului Joseon, dar el a fost luat ostatic de catre dinastia Qing. Îi place să bea, să joace jocuri de noroc si este un afemeiat. El este de asemenea un excelent spadasin.
Lee Chung (Hyun Bin) este fiul regelui și cel mai mare maestru de arte martiale din lume. Deși este dat drept ostatic politic imperiului Qing, el se întoarce acasă, dupa mai mult de zece ani, auzind că fratele său, prințul Lee Young (Kim Tae-woo), și-a luat propria viață. În curând, Prințul Lee Chung (Hyun Bin), va lupta alături de arcașul Deok-hee (Lee Sun-bin) si altii, impotriva ministrului armatei, Kim Ja-joon (Jang Dong-gun), care a complotat pentru a răsturna dinastia si se vor confrunta in curand si cu creaturile ucigașe, cunoscute sub numele de Demonii de noapte, care au invadat regatul si care se năpustesc noaptea, aducand nenorcire in tara.
Traducere in engleza – Rampant

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Chang-gwol – Rampant (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Chang-gwol (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Chang-gwol (2018) online subtitrat in romana HD. Lee Chung este un prinț al regatului Joseon, dar el a fost luat ostatic de catre dinastia Qing. Îi place să bea, să joace jocuri de noroc si este un afemeiat. El este de […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.