Chaos Walking (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Chaos Walking (2019) online subtitrat in romana HD
Todd Hewitt (Tom Holland),este un baiat care urmeaza sa devina barbat peste o luna si locuieste pe o planeta indepartata a lumii noi, in Prentisstown, un oras condus de nemilosul primar David Prentiss(Mads Mikkelsen). De când coloniștii sufera de „Noise”,toată lumea din Prentisstown poate auzi gândurile celuilalt . Ei numesc asta „Zgomotul”. Acestia cred ca boala a fost declansata de un virus eliberat de o civilizatie (Spackle), de pe o alta planetă , ca o formă de război, cauzand totodata si moartea tuturor femeilor.
Când Todd descoperă un secret și trebuie să fugă din orașul în care a crescut „Zgomotul” prezintă o provocare copleșitoare în evadarea lui, dar cainele sau, Manchee, joacă un rol vital în evadarea lor. Todd a descoperit ca undeva exista „o pata de tăcere”.
Viola Eade (Daisy Ridley), poate fi cheia pentru a debloca multe secrete ale Lumii Noi. Cine este ea? De ce nu a fost ucisă de virus ca toate femeile din Lumea Nouă? Doar cu o hartă a Lumii Noi pe care o are de la parintii sai, un mesaj și multe întrebări fără răspuns, cei doi pornesc intr-o calatorie in care spera sa afle raspunsul la multe din secretele lumii in care au trait. Iar atunci cand în călătoria lor întâlnesc un Spackle (au aspect uman, dar cu caracteristici anormale), despre care se credea ca au disparut intre timp, au o reacție destul de drastică, fiindca tot timpul ei au fost invatati sa creada ca acestia sunt singurii vinovati de cele intamplate.

Chaos Walking online subtitrat in romana HD

Detalii Film: Added 4 ani ago
Chaos Walking (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Chaos Walking (2019) online subtitrat in romana HD Todd Hewitt (Tom Holland),este un baiat care urmeaza sa devina barbat peste o luna si locuieste pe o planeta indepartata a lumii noi, in Prentisstown, un oras condus de nemilosul primar David Prentiss(Mads […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.