Chekka Chivantha Vaanam (2018) online subtitrat in romana HD

0

Chekka Chivantha Vaanam (2018) online subtitrat in romana HD
O luptă sângeroasă pentru putere izbucnește între trei frați care se luptă să preia afacerea de familie după disparitia tatălui lor.
Frații se îndoiesc unul de celălalt și începe o lupta între ei, după ce Varadan, fratele cel mare, preia controlul asupra imperiului tatălui său. Mai mult, el conspiră împotriva fraților săi.
Se pare că Varadan a angajat asasinii să-l ucidă pe Sena,tatal sau, astfel încât să reușească să-i ia locul. Ethi și Thyagu, ceilalti doi frati, il capturează pe Varadan cu ajutorul lui Rasool, un ofiter de politie, care la randul sau avea si el misiunea, din partea autoritatilor, de a-i elimina pe toti cei din familie, misiune cu codul „Red Sky”, pe care o indeplineste cu succes; dupa cum se va vedea !.

Chekka Chivantha Vaanam online subtitrat in romana

**Reclama**This will close in 8 seconds
Detalii Film: Added 1 an ago
Chekka Chivantha Vaanam (2018) online subtitrat in romana HD

Chekka Chivantha Vaanam (2018) online subtitrat in romana HD O luptă sângeroasă pentru putere izbucnește între trei frați care se luptă să preia afacerea de familie după disparitia tatălui lor. Frații se îndoiesc unul de celălalt și începe o lupta între ei, după ce Varadan, fratele cel mare, preia controlul asupra imperiului tatălui său. Mai […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !