City of Lies (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

City of Lies (2018) online subtitrat in romana HD.

City of Lies (2018) este un thriller provocator, care dezvăluie o viziune unică asupra uciderii scandaloase a faimosului The Notorious B.I.G. la scurt timp după moartea lui Tupac.
Detectivul L.A.P.D. Russell Poole a petrecut ani de zile încercând să rezolve cel mai important caz al său, dar după două decenii ancheta rămâne deschisă. Jack Jackson, un reporter disperat să-și salveze reputația și cariera, este hotărât să afle de ce. În căutarea adevărului, cei doi formează o echipă și descopera o rețea tot mai mare de corupție și minciuni instituționale. Pe măsură ce Poole retrăiește povestea incredibilă a puterii, a corupției și a criminalității, Jackson începe să descopere o rețea tot mai mare de calomnie și de înșelăciune. Neobosiți în căutarea adevărului, acești doi bărbați determinați amenință să dezvăluie complotul și să distrugă temelia LAPD, în timp ce luptă pentru propria răscumpărare.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

City of Lies (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
City of Lies (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! City of Lies (2018) online subtitrat in romana HD. City of Lies (2018) este un thriller provocator, care dezvăluie o viziune unică asupra uciderii scandaloase a faimosului The Notorious B.I.G. la scurt timp după moartea lui Tupac. Detectivul L.A.P.D. Russell Poole […]

Categorii:: Fără categorie

Etichete :: , ,

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.