Clinton Road (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Clinton Road (2019) online subtitrat in romana HD.

Un pompier văduv încearcă să închidă cercetarile după ce soția lui dispare pe un drum efectiv bântuit, undeva în New Jersey din mediul rural, dar mai intai trebuie neaparat să descopere secretele drumului, dacă dorește să scape cu viață.
Michael este un om care caută răspunsuri despre iubita sa, despre care se presupune a fi moarta, la un an dupa ce aceasta a disparut in conditii misterioase, pe o porțiune de drum presupus a fi bântuit din Pine Barrens din New Jersey. El se aventurează cu un grup de oameni în locul bântuit, incercand sa afle misterul din spatele disparitiei, dar lucrurile merg prost și este doar o chestiune de timp pana cand, pe urmele lor se va afla un cult sadic.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Clinton Road (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Clinton Road (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Clinton Road (2019) online subtitrat in romana HD. Un pompier văduv încearcă să închidă cercetarile după ce soția lui dispare pe un drum efectiv bântuit, undeva în New Jersey din mediul rural, dar mai intai trebuie neaparat să descopere secretele drumului, dacă […]

Categorii:: Horror

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !