Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana HD.

Un operator local ,care se ocupa cu deszapezirea drumurilor in timpul iernii, încearcă să se răzbune împotriva dealerilor de droguri, despre care crede că l-au ucis pe fiul său.
Nels Coxman (Liam Neeson), este numit recent cetățean al anului al micului său oraș de schi din Colorado, pentru păstrarea drumurilor deschise pe timpul iernii. Viața liniștită a lui si a soției sale, dispare brusc si este intoarsa pe dos atunci când fiul lor este ucis pe nedrept de membrii unui cartel de droguri local. Luând legea în propriile sale mâini, Nels dorește să-i găsească pe cei responsabili si sa razbunea moartea fiului sau, dar în mod neașteptat porneste un război de bandă care amenință să înghită orașul, dacă nu-i va distruge el mai întâi.
Traducere in romana – Ucide-i cu sânge rece

sursa 3:

sursa 4:
hdcam fara subtitrare

sursa 5:
hdcam fara subtitrare

Cold Pursuit – Ucide-i cu sânge rece (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana HD. Un operator local ,care se ocupa cu deszapezirea drumurilor in timpul iernii, încearcă să se răzbune împotriva dealerilor de droguri, despre care crede că l-au ucis pe fiul său. Nels Coxman (Liam Neeson), […]

Categorii:: Fără categorie

Etichete ::

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.