Crucible of the Vampire (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Crucible of the Vampire (2019) online subtitrat in romana HD.

Un curator de muzeu, investighează provenienta unui stravechi artefact, descoperit într-o casă veche de la țară și cade pradă unui grup de vampiri.
Isabelle (Katie Goldfinch), un cercetător universitar, este trimisă la un conac gothic din Shropshire din mediul rural, care deține un secret întunecat și teribil, pentru a verifica dacă un vechi artefact descoperit în subsolul unei case, (un vechi creuzet blestemat), este cel al unui vrajitor din secolul al XVII-lea, care a fost executat pentru ca aducea morții înapoi la viață. A intrat în castelul înconjurat de o familie aparent prietenoasă; Karl (Larry Rew), soția sa Evelyn (Babette Barat) și frumoasa lor fiică Scarlet (Florence Cady), dar totul nu este ceea ce pare, ci un secret întunecos și înspăimântător pandeste între zidurile casei,dar si din partea ciudatilor si prefăcutilor proprietari ai casei.
Pe măsură ce Katie se îndreaptă mai departe către istoria cazanului, în curând devine evident că, aceasta casa, deține mai mult decât un secret întunecat. Tânăra descoperă adevărul, dar o dată prinsa în ghearele ocupanților răuvoitori, va putea să plece de acolo in viata?
Traducere in romana –

Sursa 3:

Crucible of the Vampire online subtitrat in romana.

Sursa 4:

Crucible of the Vampire online subtitrat in romana.

Sursa 5:

Crucible of the Vampire online fara subtitrare.

Sursa 6:

Crucible of the Vampire online fara subtitrare.

Sursa 7:

Crucible of the Vampire online fara subtitrare.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Crucible of the Vampire (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Crucible of the Vampire (2019) online subtitrat in romana HD. Un curator de muzeu, investighează provenienta unui stravechi artefact, descoperit într-o casă veche de la țară și cade pradă unui grup de vampiri. Isabelle (Katie Goldfinch), un cercetător universitar, este trimisă […]

Categorii:: Fără categorie

Etichete ::

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.