Dark Shadows (2012) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Dark Shadows (2012) online subtitrat in romana HD.

Vampirul Barnabas Collins, este eliberat de blestemul care l-a tinut captiv și se întoarce la casa ancestrală, unde se pare ca descendenții lui au nevoie de protecția lui.
Barnabas (Johnny Depp) avea lumea la picioare – sau cel puțin orașul Collinsport, Maine. Stăpânul Collinwood Manor, Barnabas este bogat, puternic, până când face greșeala serioasă de a frange inima lui Angelique Bouchard (Eva Green), o vrăjitoare, în adevaratul sens al cuvântului. Angelique îl face să aiba o soartă mai rea decât moartea, transformându-l într-un vampir și apoi dandu-l pe mana oamenilor, care-l vor îngropa de viu intr-un sicriu. Două secole mai târziu, Barnaba este eliberat accidental din mormânt și se trezeste într-o lume foarte schimbată din 1972. El se întoarce la Collinwood Manor pentru a descoperi că moșia lui mare o dată, a căzut în ruină, iar urmasii familiei sale nu s-au descurcat prea bine, fiecare având propriile secrete întunecate.
Traducere in romana – Umbre întunecate

sursa 3:

Dark Shadows online subtitrat in romana.

sursa 4:

Dark Shadows online subtitrat in romana.

sursa 5:

Dark Shadows online subtitrat in romana.

Dark Shadows – Umbre întunecate (2012) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Dark Shadows (2012) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Dark Shadows (2012) online subtitrat in romana HD. Vampirul Barnabas Collins, este eliberat de blestemul care l-a tinut captiv și se întoarce la casa ancestrală, unde se pare ca descendenții lui au nevoie de protecția lui. Barnabas (Johnny Depp) avea lumea […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.