Destroyer (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Destroyer (2018) online subtitrat in romana HD.

O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a rezolva o veche disputa.
Detectivul LAPD Erin(Nicole Kidman), merge la locul unei crime, unde gaseste dovezi, care-i intaresc suspiciunea, ca un dușman vechi este din nou în funcțiune. Cu ani inainte, Erin a intrat sub acoperire cu partenerul Chris(Sebastian Stan) pentru a se infiltra într-o banda de criminali, condusa de catre Sila(Toby Kebbell). Incursiunea sa în lumea mafiei a avut consecințe fatale pentru mintea ei, însă Erin crede că s-a recuperat. Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața. Deși încă bântuită de trecutul ei, reconectarea cu acesta este singura modalitate prin care Bell poate îndrepta vechi greșeli și prin care poate găsi o cale de urmat, sau cel puțin o cale de ieșire.
Traducere in romana – Capcana

sursa 3:

Destroyer (2018) subtitrat in romana.

sursa 4:

Destroyer (2018) subtitrat in romana.

sursa 5:

Destroyer (2018) subtitrat in romana.

Destroyer – Capcana (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Destroyer (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Destroyer (2018) online subtitrat in romana HD. O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a rezolva o veche disputa. Detectivul LAPD Erin(Nicole Kidman), merge la locul unei crime, […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.