Discarnate (2018) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Discarnate (2018) online subtitrat in romana HD.

O obsesie a unui cercetator pentru un medicament care extinde mintea umană in lumea de apoi, declanșează din greșeală o forță supranaturală mortală asupra echipei sale.
Un grup de oameni de știință, condus de Dr. Andre Mason (Thomas Kretschmann din Blade II și Resident Evil: Apocalypse), caută să perfecționeze un medicament care să permită utilizatorilor să facă legătura cu cealaltă parte, sperând astfel să confirme viața după moarte. Cercetătorii au înființat un magazin într-o casă înconjurătoare din periferia Los Angeles și s-au pregătit să experimenteze singuri. Folosind reteta unui amestec holistic de tip peyote – oferit de Maya Sanchez (Nadine Velazquez), grupul se instaleaza rapid si incepe sa experimenteze posibile halucinatii. Dr. Mason are intenția să se ocupe de durerea copleșitoare care înconjoară dispariția fiului său și pentru a afla exact ce sa întâmplat cu copilul dispărut.

**Reclama**This will close in 8 seconds

Traducere in romana –

sursa 3:

Discarnate online subtitrat in romana.

sursa 4:

Discarnate online subtitrat in romana.

sursa 5:

Discarnate online subtitrat in romana.

Discarnate (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online height=”40″
Detalii Film: Added 1 an ago
Discarnate (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Discarnate (2018) online subtitrat in romana HD. O obsesie a unui cercetator pentru un medicament care extinde mintea umană in lumea de apoi, declanșează din greșeală o forță supranaturală mortală asupra echipei sale. Un grup de oameni de știință, condus de […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !