Dolphin Kick (2019) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Dolphin Kick (2019) online subtitrat in romana HD.

In timpul vacantei de pe o insula tropicala, un tanar se imprieteneste cu un delfin jucaus si prietenos, care s-a ratacit in drumul sau spre casă. Prin prietenia și aventurile lor, Luke găsește curajul să înoate din nou, după pierderea bruscă a mamei sale.
Într-o excursie de familie in Bahamas, doi copii, Luke (Axle McCoy) si Skyler (Tyler Jade Nixon), întâlnesc un delfin (Echo), care s-a ratacit de familia sa. Cu cât copiii petrec mai mult cu delfinul, cu atât devin ei mai curajosi in ceea ce fac, mai ales Luke, un înotător talentat, care își pierde pasiunea pentru sport, după ce a suferit o trauma dupa pierderea mamei sale. Dar, cu spiritul prietenos al lui Echo și a unei comunități de noi prieteni, Luke este capabil in curand, să-și depășească temerile si sa inceapa sa inoate din nou.
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Dolphin Kick (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
Dolphin Kick (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Dolphin Kick (2019) online subtitrat in romana HD. In timpul vacantei de pe o insula tropicala, un tanar se imprieteneste cu un delfin jucaus si prietenos, care s-a ratacit in drumul sau spre casă. Prin prietenia și aventurile lor, Luke găsește […]

Categorii:: Aventura, Familie

Etichete :: ,

Acorda o nota filmului !