Donnybrook (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Donnybrook (2019) online subtitrat in romana HD.

Doi bărbați se pregătesc să concureze într-o luptă legendară, în care câștigătorul primește un premiu de 100.000 de dolari.
Mai multe persoane disperate sunt nevoite să lupte într-o lume a violenței. Earl este un fost pușcaș marin, un tată determinat să îi ofere familiei sale o viață mai bună, indiferent de costuri. Angus este un dealer de droguri violent și periculos care lasă în urma sa doar cadavre și durere. Delia este o femeie hăituită care ar face orice să scape de o lume a violenței în care singură a intrat, dar pe care nu o mai poate suporta. Toate drumurile duc la Donnybrook, o lume în care ucizi sau ești ucis, unde au loc lupte ilegale, în care luptătorii luptă pentru un premiu de 100.000 $. Este vorba de o șansă de răscumpărare – sau o sentință de moarte.
Traducere in romana –

sursa 3:

Donnybrook online subtitrat in romana.

sursa 4:

Donnybrook online subtitrat in romana.

sursa 5:

Donnybrook online subtitrat in romana.

center>

Donnybrook (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Donnybrook (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Donnybrook (2019) online subtitrat in romana HD. Doi bărbați se pregătesc să concureze într-o luptă legendară, în care câștigătorul primește un premiu de 100.000 de dolari. Mai multe persoane disperate sunt nevoite să lupte într-o lume a violenței. Earl este un […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.