Eerie (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Eerie (2019) online subtitrat in romana HD.

Sinuciderea unei studente tulbură o școală catolică de fete, iar o consilieră clarvăzătoare apelează la un spirit pentru a dezvălui abuzurile din trecutul mănăstirii.
Moartea neașteptată și înfricoșătoare a unei studente amenință existența unei vechi școli catolice pentru fete. Pat Consolacion (Bea Alonzo), consilierul de orientare școlară, se implică cu elevii în speranța de a-i ajuta să facă față și, în același timp, să descopere misterele morții. Cei mai mulți studenți bănuiesc de abuzul strict al mamei Alice (Charo Santos-Concio), care a amenințat de asemenea cu Pat în școală, din cauza continuării ei cu cazul. Dar talentele neobișnuite ale lui Pat o determină să o cunoască pe Eri, o fostă studentă care urmărește întreaga școală de ani buni. Bucată cu bucată, Pat descoperă secretul școlii și monstrul pe care l-a hrănit pentru secolul trecut.

Traducere in romana – Înfiorător

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

Eerie – Înfiorător (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Eerie (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Eerie (2019) online subtitrat in romana HD. Sinuciderea unei studente tulbură o școală catolică de fete, iar o consilieră clarvăzătoare apelează la un spirit pentru a dezvălui abuzurile din trecutul mănăstirii. Moartea neașteptată și înfricoșătoare a unei studente amenință existența unei vechi […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !