Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizionează acum filme HD online, subtitrate în româna, gratis si fără întreruperi! !

Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD.
Povestea uneia dintre cele mai incredibile aventuri întâmplate vreodată: prima călătorie în jurul lumii. 1519. Sevilla, Andaluzia sudul Spaniei. Juan Sebastian Elcano este un bărbat tânăr și iresponsabil, care dorește să trăiască doar ca căpitan al micuței sale bărci, dar datorită datoriilor pe care le are cu banca orașului, administratorul băncii confiscă barca lui Elcano și ordonă gardienilor să-l aresteze. Încercând să evite închisoarea, Elcano face parte din echipajul uneia din cele cinci nave comandate de amiralul portughez Fernando de Magallanes, poreclit Navigatorul, pentru a ajunge în Insulele Moluca (Indonezia) pentru a obține mirodenii, însă Elcano, în speranța că va avea propria navă, lucrează ca timonier pentru căpitanul Juan de Cartagena, dar când Magallanes moare după o luptă cu nativii din Insulele Filipine, Elcano este promovat de echipaj ca nou lider al călătoriei.
Traducere in engleza – Elcano and Magallanes First Trip Around the World

——Atentie!——
Urmareste filmul : Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) , accesând sursele de mai jos.

(Link extern)

Sursa 1 : mixdrop.co
Sursa 2 : vidoza.net
Sursa 3 : videobin.co

Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo – Elcano and Magallanes First Trip Around the World (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi si pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD

Vizionează acum filme HD online, subtitrate în româna, gratis si fără întreruperi! ! Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD. Povestea uneia dintre cele mai incredibile aventuri întâmplate vreodată: prima călătorie în jurul lumii. 1519. Sevilla, Andaluzia sudul Spaniei. Juan Sebastian Elcano este un bărbat tânăr și iresponsabil, […]

Categorii:: Animatie, Aventura, Romantic

Etichete :: , , , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.