Falling Inn Love (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Falling Inn Love (2019) online subtitrat in romana HD.

Cand o carieristă din San Francisco câștigă un han in New Zealand, renunță la viața de oraș pentru a renova și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor care se ofera sa o ajute.
După ce își pierde locul de muncă, Gabriela intră într-un concurs și reușește să câștige un han rustic în Noua Zeelandă. Gabriela descoperă că hanul pe care l-a câștigat, botezat The Bellbird Valley Farm, nu arata deloc așa cum si-a imaginat. Dornică să renoveze hanul și să îl vândă cât mai repede cu putință, Gabriela se asociază cu Jake Taylor, un antreprenor local fermecător. Acum, decizia pe care Gabriela trebuie să o ia este una deosebit de dificilă, va continua viața actuala sau se va reîntoarce la viața pe care a lăsat-o în urmă si pe care și-a construit-o cu atâta dificultate?!
Traducere in romana – Hanul cu noroc

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

Falling Inn Love – Hanul cu noroc (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Falling Inn Love (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Falling Inn Love (2019) online subtitrat in romana HD. Cand o carieristă din San Francisco câștigă un han in New Zealand, renunță la viața de oraș pentru a renova și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor care se ofera sa o […]

Categorii:: Comedie, Romantic

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !