Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD

0
Loading...
(High Quality)

Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD
Filmul se bazeaza pe o poveste adevărată,”The Wrestlers: Fighting With My Family” care dovedește că daca ai suflet si inteligenta,merită să lupti pentru familie.
Familia Bevis- ,Ricky, soția lui,Julia, și cei doi copii ai lor, Zak și Paige,au drept motto in viata: „Familia care luptă împreună, rămâne împreună”.
Ei se luptă in ring in întreaga țară,dar au o audienta mica. Aceasta famile este una din cele mai cunoscute din acest sport care prin multa munca si efort au ajuns de neinvins, dar la varsta lor se gandesc sa renunte si sa se opreasca intr-un loc in care pot sa isi desfasoare activitatea ca o familie obisnuita. Dar copii lor vor sa lupte in continuare si viseaza la o viata mareata si vor sa ajunga in varful celor deneinvins. Ricky și Julia doresc o viață mai bună pentru copiii lor și atunci când fratele și sora au șansa de a face audiții pentru WWE, se pare că visul familiei se adeverește și toate problemele lor vor fi rezolvate. Cu toate acestea, Saraya și Zak sunt pe cale să afle că devenind un superstar WWE cere mai mult decât și-au imaginat vreodată posibil ca sportivi și frați. Lupta a păstrat întotdeauna această familie împreună – dar acum i-ar putea distanța. Fratele și sora descoperă rapid că pentru a deveni superstaruri, atât talentul, cât și relația lor vor fi supuse încercării si vor fi pusi in situatia de a face fata tuturor provocarilor, care ameninta crezul lor „Familia care luptă împreună, rămâne împreună”.

Fighting with My Family online subtitrat in romana

Sursa 1 :Sursa 2:

Detalii Film:
Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Biografie, Comedie, Drama, Familie

Acorda o nota filmului !