Five Feet Apart (2019) online subtitrat in romana HD
3

Five Feet Apart (2019) online subtitrat in romana HD
Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.
Stella Grant (Haley Lu Richardson) are șaptesprezece ani, este atașată de laptopul ei și îi iubește pe cei mai buni prieteni ai ei. Dar, spre deosebire de majoritatea adolescentilor, ea isi petrece mult timp din viata intr-un spital, ca un pacient cu fibroza chistica. Viața ei este plină de rutine, limite și autocontrol – toate acestea sunt testate când se întâlnește cu Will Newman (Cole Sprouse). Regulile din spital dictează că trebuie să mențină o distanță sigură între ei. Pe măsură ce conexiunea lor se intensifică, la fel se întâmplă și cu tentația de a arunca regulile pe fereastră și să îmbrățișeze această atracție. Problemele apar odata cu rebeliunea potențial periculoasă a lui Will împotriva tratamentului medical în curs de desfășurare. Stella il inspiră treptat pe Will pentru a trăi viața la maxim Dar poate în cele din urmă să salveze persoana pe care o iubește atunci, când chiar și o singură atingere este în afara regulamentelor?.

Five Feet Apart (2019) online subtitrat in romana HD

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Detalii Film: Added 4 ani ago
Five Feet Apart (2019) online subtitrat in romana HD

Five Feet Apart (2019) online subtitrat in romana HD Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil. Stella Grant (Haley Lu Richardson) are șaptesprezece ani, este atașată de laptopul ei și îi iubește pe cei mai buni prieteni ai ei. Dar, spre […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.