Free Solo (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Free Solo (2018) online subtitrat in romana HD.

Alex Honnold, devine prima persoană care a urcat fara nici un ajutor pe peretele El Capitan, de 975 metri, din Parcul Național Yosemite. Fără a se folosi de corzi sau hamuri, el a reușit fără îndoială, să obțină cel mai mare succes în istoria alpinismului.
El iși testează atât limitele fizice dar și convingerile în încercarea de a triumfa asupra imposibilului, dezvăluind sacrificiile personale necesare în atingerea excelenței.
Pe parcursul antrenamentelor, armura invincibilității se sparge brusc atunci când Honnold începe să se îndrăgostească, punându-i în pericol concentrarea și lăsând loc leziunilor și trenărilor.
Camera surprinde minunat escaladarea foarte periculoasă prin filmările artistice și ingenioase ce transportă privitorul în mijlocul experiențelor infricosatoare. Rezultatul este o victorie a spritului uman.
Traducere in romana –

[ays_pb id=2 w=400 h=500]

sursa 3:

Free Solo (2018) subtitrat in romana.

sursa 4:

Free Solo (2018) subtitrat in romana.

sursa 5:

Free Solo (2018) subtitrat in romana.

Free Solo (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Free Solo (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Free Solo (2018) online subtitrat in romana HD. Alex Honnold, devine prima persoană care a urcat fara nici un ajutor pe peretele El Capitan, de 975 metri, din Parcul Național Yosemite. Fără a se folosi de corzi sau hamuri, el a […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.