Glass (2019) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Glass (2019) online subtitrat in romana HD.

Din „Indestructibilul”, revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass. Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb cu multiplele personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast).Garda de securitate David Dunn folosește abilitățile sale supranaturale pentru a urmări pe Kevin Wendell Crumb, un om deranjat care are douăzeci și patru de personalități. Sarah Paulson se alatura filmului ca psihiatru care se descrie pe sine ca pe cineva care se specializeaza in „indivizii care cred ca sunt super-eroi”. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre cei doi.
Statul a reușit să-l păstreze pe dl.Glass într-un institut pentru criminalii nebuni , de atâția ani, fără ca dl. Glass să se gândească să iasă din ea.Glass începe să manipuleze totul odată ce a fost alertat de prezența lui David Dunn și a Hordei (James McAvoy).
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

Glass (2019) subtitrat in romana.

sursa 4:

Glass (2019) subtitrat in romana.

sursa 5:

Glass (2019) subtitrat in romana.

Glass (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
Glass (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Glass (2019) online subtitrat in romana HD. Din „Indestructibilul”, revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass. Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !