Her Smell (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Her Smell (2019) online subtitrat in romana HD.

Un rocker punk, cu tendinte auto-distructive, se luptă cu singuratatea în timp ce încearcă să recupereze inspirația creatoare, care i-a condus trupa catre succes.
Becky Something (Elisabeth Moss) este un superstar de rock punk din anii ’90, care a umplut odată salile cu trio-ul ei de sex feminin Something She. Acum, ea canta în locuri mai mici, în timp ce se luptă cu maternitatea, colegii de trupa epuizați, directorii companiei de filme nervosi și o nouă generație talentata în ascensiune, dornici să o depaseasca. Când haosul și excesele lui Becky deraieză o sesiune de înregistrare și un turneu național, ea se trezeste izolată și singură. Forțată să-și tempereze demonii, se retrage din lumina reflectoarelor și încearcă să recupereze inspirația creatoare care a condus-o spre succes.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Her Smell (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Her Smell (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Her Smell (2019) online subtitrat in romana HD. Un rocker punk, cu tendinte auto-distructive, se luptă cu singuratatea în timp ce încearcă să recupereze inspirația creatoare, care i-a condus trupa catre succes. Becky Something (Elisabeth Moss) este un superstar de rock punk […]

Categorii:: Drama

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !