Hereditary (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Hereditary (2018) online subtitrat in romana HD.

Portretul unui destin predestinat Iadului stârneste fiori de groază. Povestea transformă o tragedie familială în ceva teribil și profund îngrijorător, conturând portretul zdrobitor al unei moșteniri blestemate si ne este prezentatata viziunea de coşmar a decimării unei familii după o tragedie care conduce filmul horror către noi graniţe.
După decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei, care acum afectează armonia întregului cămin. Familia fiicei sale începe să descopere secrete criptice și din ce în ce mai înspăimântătoare despre strămoșii lor. Annie, fiica acesteia, suspectează că o prezență a rămas în urmă, o prezență care se focusează în mod bizar asupra nepoatei lui Ellen, adolescenta Charlie. Cu cât descoperă mai mult, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit si familia încearcă să depășească soarta sinistră pe care pare să o moștenească. Cu locuința amenințată de o forță supranaturală, Annie trebuie să exploreze întunericul pentru a scăpa de soarta lor moștenită.
Traducere in romana – Moştenire diabolică

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Hereditary – Moştenire diabolică (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Hereditary (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Hereditary (2018) online subtitrat in romana HD. Portretul unui destin predestinat Iadului stârneste fiori de groază. Povestea transformă o tragedie familială în ceva teribil și profund îngrijorător, conturând portretul zdrobitor al unei moșteniri blestemate si ne este prezentatata viziunea de coşmar […]

Categorii:: Fără categorie

Etichete :: , ,

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.