Hotel Transylvania : (2018) Online Subtitrat in Romana
0

Vizioneaza acum filmul Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Mavis surprinde Dracula cu o călătorie de familie pe o navă de lux Monster Cruise, astfel încât să poată lua o vacanță de a oferi vacanței celorlalți la hotel. Restul pachetului lui Drac nu poate rezista. Dar odată ce părăsesc portul, romantismul apare atunci când Dracula întâlnește nava misterioasă Căpitane, Ericka. Acum este rândul lui Mavis să joace părintele supraprotetic, ținându-l pe tatăl său și pe Ericka în afară. Puțin știu că interesul său de dragoste „prea bun pentru a fi adevărat” este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing, vechi nemesis lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri.

 

 

Detalii Film: Added 4 ani ago
Hotel Transylvania : (2018) Online Subtitrat in Romana

Vizioneaza acum filmul Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Mavis surprinde Dracula cu o călătorie de familie pe o navă de lux Monster Cruise, astfel încât să poată lua o vacanță de a oferi vacanței celorlalți la hotel. Restul pachetului lui Drac nu poate […]

Categorii:: Animatie, Comedie, Familie

Etichete :: , , , , , , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.