Il primo re (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Il primo re (2019) online subtitrat in romana HD.

Fratii Romulus și Remus, sfârșesc prin a lua parte la o călătorie care va conduce pe unul dintre ei ca fiind fondatorul celei mai mari națiuni văzute vreodată.
Romulus și Remus, doi păstori și frați loiali, pierd totul dupa o inundatie și ajung in Alba Longa, unde sunt capturați de către Albani ca sclavi. Se răzvrătesc si elibereaza pe ceilalți prizonieri latini și reușesc să fugă si să ajungă la Tibru, luând pe Satnei, preotul zeitei Vesta, ca ostatic, purtător al focului sfânt , pentru a păstra favoarea zeilor. În timpul evadării, a apărut un dezacord între liderul latin Tefarie, pe care Remo îl ucide într-un duel, devenind lider al tribului nou format, apoi Remo este numit rege. In timpul unui sacrificiu, Satnei le prezice viitorul, spunandu-le că unul dintre cei doi, va deveni un mare rege și va crea un mare imperiu, dar că, pentru a se implini aceasta, unul dintre ei va ucide pe celălalt frate. Pe patul de moarte, Remo face pace cu fratele său, recunoscându-l drept rege și încurajându-l să traverseze râul și să stabilească un oraș sigur acolo.
Traducere in engleza – Romulus & Remus: The First King

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Il primo re – Romulus & Remus: The First King (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Il primo re (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Il primo re (2019) online subtitrat in romana HD. Fratii Romulus și Remus, sfârșesc prin a lua parte la o călătorie care va conduce pe unul dintre ei ca fiind fondatorul celei mai mari națiuni văzute vreodată. Romulus și Remus, doi păstori […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !