Insidious: Ultima cheie (2018) online subtitrat in romana HD
1

Vizioneaza acum filmul Insidious: Ultima cheie (2018) online subtitrat in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame !

Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în „the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în „the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?

Detalii Film: Added 3 ani ago
Insidious: Ultima cheie (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filmul Insidious: Ultima cheie (2018) online subtitrat in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame ! Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.