It’s Complicated (2009) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

It’s Complicated (2009) online subtitrat in romana HD.

O comedie emoționanta despre dragoste, divorț și tot ce se mai întâmplă intr-un triunghi amoros care e tare complicat!
Jane (Meryl Streep) este proprietara unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari și este divorțată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a rămas în relații amicale.
Intr-o zi, Jane și Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumoși petrecuți ca soț și soție ii fac sa se implice într-o aventură extrem de pasională, cu toate ca, Jake e însurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tânără decât el, iar Jane este curtată de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care îl angajase ca să-i renoveze bucătăria.
Acum, Jane încearcă să-și dea seama dacă îi place să fie “cealaltă femeie”, Jake se trezește că este foarte prins de această relație într-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai încerca să-și revină după propriul divorț, își dă seama ca s-a îndrăgostit de Jane, dar nu e sigur că îi convine să fie prins în acest triunghi amoros.
Oare Jane și Jake ar trebui să-și vadă fiecare de viața lui și să renunțe la această relație clandestină, sau dragostea e într-adevăr mai dulce când se întâmplă a doua oară? E tare complicat!
Traducere in romana – E tare complicat!

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

It’s Complicated – E tare complicat! (2009) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
It’s Complicated (2009) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! It’s Complicated (2009) online subtitrat in romana HD. O comedie emoționanta despre dragoste, divorț și tot ce se mai întâmplă intr-un triunghi amoros care e tare complicat! Jane (Meryl Streep) este proprietara unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari […]

Categorii:: Comedie, Drama, Romantic

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.