Jelita Sejuba: Mencintai Kesatria Negara (2018) Online Subtitrat in Romana
0

Vizioneaza acum filmul Jelita Sejuba: Mencintai Kesatria Negara (2018) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Sharifah și povestea de dragoste a lui Jaka nu este prea torturată. Destinul pare să le găsească cu ușurință. Fără o întâlnire cu curte, Jaka îi propune imediat lui Sharifah și se căsătoresc. Cu toate acestea, povestea de dragoste nu este doar despre întâlnire. A trăi o viață de iubire sub forma unei gospodării, să nu mai vorbim de o familie de soldați, are propria dinamică. Sharifah trebuie să învețe să-și țină dorința de fiecare dată când i se atribuie lui Jaka. Ca și coasta din Sejuba, împodobită cu pietre frumoase și mari, care așteaptă mâine soarele, Sharifah continuă să aștepte întoarcerea iubitului ei.

 

 

Detalii Film: Added 5 ani ago
Jelita Sejuba: Mencintai Kesatria Negara (2018) Online Subtitrat in Romana

Vizioneaza acum filmul Jelita Sejuba: Mencintai Kesatria Negara (2018) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Sharifah și povestea de dragoste a lui Jaka nu este prea torturată. Destinul pare să le găsească cu ușurință. Fără o întâlnire cu curte, Jaka îi propune imediat lui Sharifah și se căsătoresc. Cu toate […]

Categorii:: Drama, Filme 2018

Etichete :: , , , , , , , , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.