Juanita (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Juanita (2019) online subtitrat in romana HD.

Copleșită de necazuri în viață și în dragoste și de existența urbană marginală, dar si dezamagita de copiii săi, care acum sunt adulți , Juanita ia pe neasteptate un autobuz catre Paper Moon, Montana, cautand speranță și vindecare, într-o excursie unde reuseste sa se redescopere.
Juanita, care este asistenta medicala, se simte înșelața de noroc si de viața pe care o trăiește si pare obosită la locul de muncă dintr-un spital, cat și la domiciliu, unde mare parte din timp, are grija de micuta sa nepoata. Cei trei copii ai ei au dezamăgit-o în moduri diferite. Fiul ei cel mare se află în spatele gratiilor, băiatul ei mai mic este pe cale să-și distruga viața din cauza drogurilor și fiica ei a nascut un copil, fiind foarte tânăra. Ocazional, Juanita îi lasă zona minții pentru o fantezie sexuală, dar ceva pare să o întrerupă întotdeauna. Vrea sau nu, trebuie – să iasă din Columbus, Ohio. Pentru ea, nu contează unde se duce, atâta timp cât scapa de aici. De-a lungul drumului, Juanita își face prieteni si se indragosteste de un bucătar american nativ și câștigă o nouă perspectivă asupra vieții.
Traducere in romana – Juanita

sursa 3:

Juanita (2019) subtitrat in romana.

sursa 4:

Juanita (2019) subtitrat in romana.

sursa 5:

Juanita (2019) subtitrat in romana.

Juanita – Juanita (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Juanita (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Juanita (2019) online subtitrat in romana HD. Copleșită de necazuri în viață și în dragoste și de existența urbană marginală, dar si dezamagita de copiii săi, care acum sunt adulți , Juanita ia pe neasteptate un autobuz catre Paper Moon, Montana, […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.